Urime nga DAK !

Prishtinë, 26/12/2019

Drejtoria e Akreditimit të Kosovës uron festat e fundvitit të gjithë bashkëpunëtorëve dhe kolegëve, me shpresa dhe aspirata të reja, së bashku me zellin, guximin dhe angazhimin e përbashkët për t’i arritur synimet dhe objektivat për vitin 2020. Shëndet dhe mbarësi !