Ftesë për aplikim për Ekspert Teknik

Prishtinë, 29/03/2024

Drejtoria e Përgjithshme e Akreditimit e Kosovës përmes kësaj shpallje u bën ftesë të gjithë të interesuarve për të qenë pjesë e Ekspertëve Teknik , të plotësojnë dhe dorëzojnë dokumentet e mëposhtme:

Bashkangjitur gjeni  linkun e dokumenteve:

Procedura për Menaxhimin e kompetencës : /desk/inc/media/F82718D5-6638-4806-9D81-7269C0EF188A.pdf

Aplikacioni : /desk/inc/media/21710E20-989E-42D7-B2C2-33BA60B18616.pdf

Thirrja për aplikim : /desk/inc/media/94F8D48D-B5ED-4B87-940F-29081965B88D.pdf