Laboratorët Testues

 

Kodi

 

TVK

 

 

Fusha e Akreditimit

 

 

Adresa

 

Data e Akreditimit

Data e mbarimit të Akreditimit

     

LT/163/90

STUDIO CENA SH.P.K

Laboratori për testim të materialeve ndërtimore

Rr. Mbretëresha Teuta nr.103/A, Pejë

E-mail: studiocena@gmail.com

23.12.2019

22.12.2023

     

LT/169/091

N.Sh.N.Byro Projektuese Struktura

Laboratori i materialeve ndërtimore

Astrit Bytyqi,kompleksi banesor Hit Imperial  p.n. Ferizaj

23.09.2020

22.09.2024

     

LT/165/093

K.R.U. HIDROREGJIONI JUGOR SH.A.

Laborator i ujit

Adresa: Rr. Ukë Bytyqi, Prizren,

E-mail: sahitukaj@hotmail.com   

07.10.2020

06.10.2024

     

LT/172/094

DOGANA E KOSOVËS

Laboratori Doganor i naftës

Zona Industriale, Fushë Kosovë

E-mail: Mamer.Vila@dogana-ks.org          

15.10.2020

14.10.2024

     

LT/174/057

Kosova Lab SH.A.

Laborator për cilësinë e derivateve të lëngëta të naftës

Çagllavicë, Graçanicë

E-mail: kosovalab.sha@gmail.com

17.11.2020

16.11.2024

     

LT/175/095

KRU-GJAKOVA SH.A.

Laboratori fiziko-kimik dhe bakteriologjik i ujit 

Rr. UÇK Nr-7, Gjakovë

E-mail:

blerta.daija@kru-gjakova.com 

02.02.2021

01.02.2025

     

LT/187/097

Silca Group SH.A.

Laboratori i ujit "MIROS"

Fshati Mirosal-Ferizaj 

E-mail: ai-silcagroup@hotmail.com

12.04.2021

11.04.2025

     

LT/191/097

IPE PROING SH.P.K.

Laboratori i materialeve ndërtimore

Dardania, SU1/1 lokali 1 Prishtinë
E-mail: proing@msn.com;                   

07.05.2021

06.05.2025

     

LT/193/098

SharrCem SH.P.K.

Laboratori për testime kimike dhe fiziko mekanike te çimentos

Rr.Adem Jashari nr.280 Hani i Elezit

Teodor.zguro@sharrcem.com

25.01.2022

24.01.2026

     

LT/201/099

N.Sh "Test&Ing"

Laboratori i përzierjeve bituminoze dhe hulumtimeve gjeomekanike

Rr.Sefë Kosharja p.n. Prizren

sh-bytyqi@hotmail.com

27.01.2022

26.01.2026

     

LT/205/100

"ACT-ing"

Laboratori i materialeve ndërtimore

Rr.Beqir Kastrati pn.Lagja Mati 1,Prishtinë

E-mail: act.testing17@gmail.com

27.01.2022

26.01.2026

     

LT/199/101

N.SH"ETL-KOSOVA"

Laboratori për ekzaminimin e materialeve ndërtimore dhe shqyrtimin e konstruksioneve

Magjistralja M9,Vragoli-FushëKosovë
E-mail:etl.kosova@gmail.com

27.01.2022

26.01.2026

     

LT/203/102

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë/ AUV

Laboratori i Ushqimit dhe Veterinarisë 

Zona Industriale, Fushë Kosovë,

E-mail: emine.uka@rks-gov.net;

28.02.2022

27.02.2026

     

LT/202/103

Sh.A.”Birra Peja”

Laboratori Qendror i analizave kimike dhe mikrobiologjike te birrës, ujit dhe lëngjeve

Rr. Nexhat Basha  nr 160-Pejë

E-mail: naim.t@birrapeja.com

02.03.2022

01.03.2026

     

LT/209/104

INKOS

Laborator Testues i: Gjeomekanikës/ Lëndëve Djegëse /Matjeve elektrike/ Mjedisit/ Kontrollit pa shkatërrim / Defektoskopisë

TC”A”Hyrja 2, Obiliq E-mail: 

lulekastrati@hotmail.com;

12.05.2022

11.05.2026

     

LT/206/105

Ex Fis LABS SH.P.K.

Laboratori për analiza të derivateve të lëngëta të Naftës

Fsh.Vrellë, Lipjan

E-mail: exfislabs@gmail.com

30.05.2022

29.05.2026

     

LT/210/067

"ADEA GROUP" SH.P.K.

Laboratori testues i Ujit 

Fshati, Gumnishtë- Gjilan,                    E-mail: info@ujidea.com 

31.05.2022

30.05.2026

     

LT/211/068

Stone Castle Vineyards L.L.C.

Laboratori per testimin e parametrave fiziko-kimit te vererave dhe pijeve te forta alkoolike 

Fshati Bernjak, Rahovec, E-mail: vlora@stonecastlewine.com

17.06.2022

16.06.2026

     

LT/212/071

N.P.N "AK-COMPANY" SH.P.K.

Laboratori i testimit të betonit produkteve të tij dhe përzierjes bituminoze

Rruga Joni 92/2 20000 Arbanë –Email: renelual_tahiri@hotmail.com

17.06.2022

16.06.2026

     

LT/218/071

EUROLAB SH.P.K

Kontrollimi teknik i automjeteve 

Miradi e Epërme, Fushë Kosovë,  E-mail: kumbim.shala@euro-lab.org

29.08.2022

28.08.2026

     

LT/216/072

Ballkan Petrol SH.P.K

 Laboratori për testimet fiziko-kimike të vajrave

Magjistralja Ferizaj-Kaqanik, E-mail: info.ballkanpetrol@gmail.com

29.08.2022

28.08.2026

     

LT/225/106

RICENS SH.P.K

Laboratori i materialeve dhe strukturave ndërtimore

Rr. Shaqir Igrishta nr.59/12 Mati 1 Prishtinë, ricens.pr@gmail.com

01.12.2022

30.11.2026

     

LT/233/107

G&B "Tamponi"SH.P.K.

Laboratori i materialeve ndertimore 

fshati Batllav, Podujeve 
g-b-tamponi@hotmail.com

27.01.2023

26.01.2027

     

LT/213/108

IKSHPK 

Qendra e laboratoreve testuese

Rrethi i spitalit p.n. Prishtinë    Tel.+381 38 541 432 

06.02.2023

05.02.2027

     

LT/208/109

N.SH "AGROVET"

Lab. testues i materialeve agrogjeologjike, agrogjeologjike, teknologjike, dhe uje

Rr.Naum Veqilharxhi, nr.15
Fushë Kosovë, Tel: +38344504321 E-mail: xhelezi@hotmail.com

20.02.2023

19.02.2027

     

LT 110/2023

Kolegji Europian i Kosovës SH.P.K 

Laboratori testues i sigurisë në punë, mbrojtjes së shëndetit dhe mjedisit

Rr. Edmond Hoxha nr.65, Prishtinë

Tel: 038 22 28 28 

044 97 28 28 / 049 45 45 41
Email:info@eck-edu.org  L.bajgora@eck-edu.org

06.04.2023

05.04.2027

     

LT LT 227/111

N.P.T. FERPLAST

Laboratori për analiza fiziko-mekanike të masave plastike

Rr.Driton Islami p.n. Ferizaj

 fiit_a@hotmail.com

 fitimkrasniqi3@hotmail.com

049 595 984

12.04.2023

11.04.2027

     

LT LT 236/077

IMK"BALLKAN PROJEKT" SH.P.K.

Laboratori për testimet e materialeve ndërtimore dhe konstruksioneve,hulumtimeve gjeologjike, hidrogjeologjike, gjeomekanike, gjeofizik-sizmike, matjet elektrike, ambientit dhe ujërave.

Km.8 Rr-M2.Prishtinë-Ferizaj,Llapna Sellë-Graqanicë

ballkanproject.pr@gmail.com

044 111 719

15.04.2023

14.04.2027

     

LT 240/079

IMN Test-Beton SH.P.K

Laboratori për testimet e: materialeve ndërtimore beton, asfalt dhe agregate

Rr. e Terpezës, Kllokot - Viti

044 578 518 

02.05.2023

01.05.2027

     

LT 239/113

IPE CONTROLS-ING SH.P.K

Laboratori për: analiza fiziko-mekanike të materialeve ndërtimore dhe strukturave të ndërtimit

Magjistralja Gjilan - Bujanovc, fshati Kmetovc  

ipecontrols@gmail.com

044 864 446

03.05.2023 02.05.2027      
LT/224/112 KRU HIDROMORAVA Laboratori I testimeve fiziko-kimike te ujit 

Vëllezërit Gërvalla p.n. Gjilan 

044 983 071

12.04.2023 11.04.2027      
LT/238/114 ALFA Eng Testing Laboratori i materialeve ndertimore 

Rruga A, Behar Begolli, nr. 95 Prishtinë 

046 440 004

31.05.2023 30.05.2027      
LT 243/116 Fabrika M&Sillosi Sh.P.K Laboratori i vetive kimike të grurit, miellit dhe himeve, M&S LABORATORY 

Fshati: Xërxë - Rahovec

E-mail: fatlind.shala@msillosi.com
12.07.2023 11.07.2027      
LT 231/115 KRU BIFURKACIONI  Laboratori i testimeve fiziko-kimike dhe mikrobiologjike te ujit 

Rr. Enver Topalli, Ferizaj

bifurkacioni.com

E-mail: info@bifurkacioni.com
31.05.2023 30.05.2027      
LT 246/117 Qendra e Laboratorëve Testues - UBT Laboratori i materialeve ndërtimore UBT Kampus, Zona Industriale (afër QMI-së) E-mail: Fisnik.laha@ubt-uni.net 06.09.2023 05.09.2027      
LT/159/86 Korporata “Sara&Meti” SH.P.K. Laboratorit analitik, bujqësor dhe i ushqimit Rr. Kamerë Loshi nr.24, Prishtinë, Tel: E-mail: sara_meti@yahoo.com 25.09.2023 24.09.2027      

LT/160/88

Geokos A&A O.P

Laboratori testues i gjeo-mekanikës

Rr.Ark. Karl Gega 8, Prishtinë, Tel: 038/243 951 E-mail: geokos_aa@yahoo.com

27.10.2023

26.10.2027

 

 

 

LT/161/89

NSH “IBMS”

Laboratori i materialeve të ndërtimit

Lagjja e Universitetit Rr.”Agim Ramadani” E-mail: ibms.pr@gmail.com

10.11.2023

09.11.2027

 

 

 

LT 118/2023

ACL Concrete Test

Laborator testues i materialeve ndërtimore

Rr.22 Maji,nr.2 Vushtrri

 Email: granitigsm@gmail.com; Tel: +383 45 822 742

10.11.2023

09.11.2027

 

 

 

LT/235/119

DVV-MBPZHR

Laboratori i verërave 

Rr. “Xhelal Hajda – Toni “ p.n. 21000 Rahovec

Email selami.vuqeterna@rks-gov.net 

05.02.2024

04.02.2028

 

 

 

LT/252/120

LAB H2O

Laboratori i mjedisit 

Rr. Skënderbeu p.n. Suharekë, Email-contact@labh2o-ks.com

05.02.2024

04.02.2028

 

 

 

LT/256/121

OZON space SH.P.K

Laboratori për cilësi dhe emisione ne ajër 

Rr. Feriz Blakqori nr.2, Prishtinë  Email- hana.zeka@ozon-space.com

11.03.2024

10.03.2028

 

 

 

LT/249/122

RRONI FER SHPK

Laboratori për vetit fiziko mekanike të fijeve të armaturës dhe nyjës së saldimit

Rr. Skënderbeu, km 2 Magjistralja  Gjakovë-Prizren   Email- armir.rronifer@gmail.com

11.03.2024

10.03.2028

 

 

 

LT/255/123

3A Projekt SH.P.K 

Laboratori për matje dhe testime të instalimeve elektrike 

Rr. Ndue Perleshi, Prishtinë

Tel: +383 49 673 200

19.04.2024

18.04.2028

 

 

 

LT/241/124

Agjencia e Kosovës për Forenzikë

Fusha e akreditimit: ADN dhe Serologji; Analiza Kimike të Narkotikeve; Balistikë; Dokumenteve dhe Dorëshkrimeve; Daktiloskopi dhe Traseologjisë; Analizë te Eksplozivëve dhe Zjarrvënjeve; Ekzamini i Kompjuterëve

Zona Industriale rruga 12 Qershori nr.101 Prishtinë

038 200 76 306

shemsiduriqi@rks-gov.net

03.05.2024

02.05.2028 

 

 

 

LT/261/125 

HSW LABORATORY SH.P.K.

Testime elektrike

Rr. Victor Mayer, Lamela 5, Prishtinë, laboratoryhsw@gmail.com

044 335 533

 

10.05.2024

09.05.2028 

   

 

LT/257/126

KRU Hidrodrini SH.A

Laboratori i testimit të ujit 

Rr. Lekë Dugagjini nr. 156, Pejë 

Email: f.gjoci@hotmail.com
25.06.2024 24.06.2028      

 

 

 

 

 


 

 

 

Emrtimi Viti